fbpx

Engineering Enablement u Nišu: Izlazak iz zone komfora

 

25. i 26. septembra 2019. u novim prostorijama Nutanixa u Nišu je održan prvi Engineering enablement offsite. Tim povodom ugostili smo Adrienne Edgar, Lynnette Pombo i Colin Sivasundaram iz engineering enablement tima. 

S obzirom na veliki rast Nutanix tima u Srbiji od trenutka akvizicije Frame-a u avgustu prošle  godine, enablement je bio neophodan kako bi se inženjeri upoznali sa određenim strategijama i veštinama neophodnim za kvalitetno funkcionisanje timova na velikoj skali. 

Tokom dva dana beogradski i niški timovi su učestvovali u interaktivnim radionicama i dobili nagradnju u vidu svih onih znanja izvan zone komfora za prosečnog inženjera: upoznavanje sa različitim tipovima ličnosti u poslovanju, tehnike asertivne komunikacije, pripreme prezentacije i metode izlaganja, govor tela, značaj ostavljanja prvog utiska, itd.

Finiš enablementa je označio i povratak u zonu komfora, pa se sve završilo rešavanjem escape room board igre (osrednje uspešno), burgerima i koktelima (veoma uspešno) uz druženje do kasno uveče.

U produžetku možete videti slike sa događaja, a na početku teksta je i video koji prenosi delić atomsfere.