fbpx

Live Digital Event: Nutanix NOW 9. aprila

Nakon otkazivanja većine .NEXT on Tour konferencija usled pandemije COVID-19 virusa, Nutanix je pokrenuo serijal online događaja koji će održati tokom aprila 2020. Budući da je iz istih razloga otkazan i .NEXT on Tour u Beogradu, planiran za 8. april, svi zainteresovani će biti u prilici da narednog dana, s početkom 9. aprila od 14 časova učestvuju na događaju iz serijala Nutanix NOW koji je namenjen za Istočnu Evropu, Beneluks i Nordijske zemlje.

Pod motom “Bring the cloud inside”, bićete u prilici da čujete Nutanixove stručnjake koji će govoriti o buducnosti IT-a, privatnim, hybrid i multi-cloud resenjima, itd. Uvodnu reč držaće Dheeraj Pandey CEO Nutanixa. Učesnici će imati mogućnost da postave pitanja na koja će se odgovarati tokom Q&A sesijje. Nakon toga, uslediće brojna predavanja, a neka od njih su:

  •  The Next Decade: Multi-Cloud Vision (Tarkan Maner, Chief Commercial Officer)
  •  IT in the Time of COVID-19 (Wendy M. Pfeiffer, Chief Information Officer)
  •  The Future of your Data is Autonomous (Monica Kumar, SVP Product and Solutions Marketing)

Nutanix NOW je sjajna prilika da se da vidite i demo Nutanix Frame-a. Ova Desktop-as-a-service platforma trenutno izaziva veliku pažnju u kompanija posto korisnicima pruža mogućnost pokretanja virtuelnih desktopa i aplikacija sa bilo kog uređaja putem web browsera.

Da biste prisustvovali događaju potrebno je da se registrujete na linku. Putem istog linka možete pogledati spisak predavača i agendu događaja.

Vidimo se 9. aprila na Nutanix NOW!