fbpx

Nutanix konferencija .NEXT on Tour, po prvi put u Beogradu

Važno: Konferencija .NEXT on Tour je odložena zbog pandemije COVID-19 virusa. Datum održavanja konferencije biće određen naknadno.

8. aprila u beogradskom hotelu Hyatt održaće se prva .NEXT on Tour konferencija u Srbiji. Ovaj jednodnevni događaj koji predstavlja deo globalnog .NEXT karavana će biti premijerna prilika za sve zainteresovane u našoj zemlji i regionu da od svetskih stručnjaka u oblasti clouda saznaju šta je sve neophodno kako bi sproveli u delo svoju hibrid cloud strategiju. Na ovoj konferenciji učesnici će iz prve ruke imati priliku da nauče kako izgraditi inteligentan i elastičan cloud pomoću Nutanixovih softverskih rešenja za cloud, menadžment podataka i end user computing. Takođe, fokus konferencije biće i na aktuelnostima u svetu cloud tehnologija.

.Next on tour u Beogradu će biti odlična prilika da naučite mnogo toga o: 

  • Ključnim zahtevima neophodnim da izgradite uspešnu hibrid cloud strategiju  
  • Kako da uspostavite AI/ML lifecycle menadžment i time obezbedite savršeno iskustvo za korisnike i zaposlene
  • Konsolidaciji sistema za skladištenje radi boljeg uvida u podatke
  • Demoima koji će vam pokazati kako to sve zajedno efikasno funkcioniše

Posetioci .NEXT on tour-a u Beogradu će biti u prilici da kao keynote govornika čuju Nikolu Božinovića (VP/GM Nutanix,) osnivača najuspešnijeg domaćeg startapa Frame. Od govornika izdvajamo i Sylvaina Siou-a (VP, Systems Engineering, EMEA), Patrika van de Werkena (VP, Sales, North, Eastern Europe and Russia) i Stanislawa Leszczynskog (Regional Sales Manager, Eastern Europe)

Rešite se nepotrebne kompleksnosti i troškova zastarele infrastrukture. Učite od kolega iz industrije, korisnika i partnera koji će podeliti svoja iskustva vezana za cloud. Niste sami na tom putu.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je potrebno registrovati se putem ovog linka. Vidimo se 8. aprila na prvoj .NEXT on tour konferenciji u Beogradu.