Xi Frame

Frame je multi-cloud platforma za korišćenje virtuelnih aplikacija

Frame donosi kompletan multi-cloud pristup u Desktop-as-a-service (DaaS) svet. Frame podržava sve public cloud opcije: Amazon, Microsoft i Google Cloud, a može se koristiti i u data centru kao on-prem rešenje na Nutanix AHV platformi.

Napravljen za cloud

Frame je jedinstvena Desktop-as-a-Service (DaaS) platforma koja je od početka napravljena za korišćenje aplikacija iz clouda, putem web browsera. Korisnici mogu da biraju koji će cloud da koriste, jer Frame ne diktira korišćenje određene infrastrukture.

Jednostavnost pre svega

Frame pruža sve što je potrebno da bi se aplikacije nesmetano koristile u cloudu. Frame je integrisan sa najpopularnijim servisima za skladištenje podataka i autentifikaciju. Softver može da se koristi u bilo kom browseru koji podržava HTML5.

Elastični dizajn

Skaliranje kapaciteta sistema u realnom vremenu je jedna od ključnih inovacija koju je Frame uveo. Kompanije plaćaju samo za resurse koje trenutno koriste, a sistem vrši predikciju i alokaciju resursa u zavisnosti od trenutnog opterećenja. Ovo značajno smanjuje troškove IT infrastrukture.

Frame koriste lideri industrija svih veličina

AUTODESK

“XI Frame nam je omogućio da brzo dobijemo feeedback na pre-release verzije softvera od klijenata širom sveta i da napravimo značajna unapređenja pre izbacivanja finalne verzije”

– Sanjay Ramaswamy, Product Manager, Autodesk Inventor

JOSTENS

“Uz pomoć XI Frame smo napravili idealno rešenje koje je omogućilo školama širom USA da kreiraju yearbook godišnjake, korišćenjem Adobe programa u cloudu. ”

– Betty Bacon, Director of Technology, Jostens

ASPENTECH

“XI Frame  nudi listu potencijalnih benefita za naše korisnike Aspen ONE inženjeringa. Za IT menadžera, centralno održavanje je sada mnogo lakše, a naši inženjeri koriste prednosti pristupa sa bilo kog mesta.

– Sandeep Mohan, Senior Product Marketing Specialist, Aspen Technology