fbpx

Webinar: Implementacija bezbednih i skalabilnih tehnologija u kreiranju okruženja za rad od kuće

Jedan od najvećih kompanijskih izazova danas je kako funkcionalan rad u kancelarijama zameniti za rad od kuće na velikoj skali. 

Na webinaru saznajte izazove sa kojim smo se u Nutanixu suočavali tokom prelaska 7000+ globalno zaposlenih na rad od kuće i kako smo ih uz pomoć sopstvenih proizvoda, servisa i tehnologija uspešno rešili u najkraćem roku. 

Koliko je bitan “modern, secure and scalable” pristup u izgradnji rešenja i šta znači biti korisnik sopstvenih proizvoda? Na koji način rešavamo praktične probleme kao što su distribucija laptopa i koliko nam u tome pomaže automatizacija procesa? Kako smo u kolaboraciji sa Frame timom implementirali VDI rešenje kao alternativu za rad svim zaposlenima?

Predavanje će držati Ljubomir Mitić, Senior Manager, EMEA IT Operations & Global IT Technical Support. Mitić poseduje više od 13 godina radnog iskustva, a pre sadašnje pozicije radio je kao menadžer DevOps and Infrastructure tima za Frame proizvod. Diplomirao je i masterirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Webinar se održava 23. aprila sa početkom u 14 časova.